Over ons

Pro FM Uitzending WaddinxveenWie zijn wij?

In 2001 begon ons avontuur als ProFM Solutions, een nieuwkomer in de broadcastmarkt. Wat oorspronkelijk startte als een “uit de hand gelopen hobby” van ervaren professionals in de omroepindustrie, groeide al snel uit tot een succesvol bedrijf. Onze diensten werden al snel opgemerkt door omroepen, wat leidde tot een aanzienlijke groei.

Met de uitbreiding van onze activiteiten veranderden we in 2008 onze naam naar ProFM Broadcast en betrokken we ons eigen pand. We specialiseerden ons in de radio-omroepmarkt en bedienen nu een breed scala aan klanten: van lokale en regionale omroepen tot nationale en commerciële zenders, zowel binnen als buiten Europa. Daarnaast ondersteunen we ook de export van projecten naar het buitenland.

Bij ProFM Broadcast streven we ernaar betaalbare, op maat gemaakte oplossingen te bieden zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Ons uitgebreide assortiment aan radioapparatuur stelt ons in staat oplossingen te bieden voor elk budget, of het nu gaat om een enkel apparaat of een complete studio, nieuw of gebruikt. Zelfs als je weinig ervaring hebt met radio-omroepapparatuur, staan we klaar met onze expertise en begeleiding. Onze persoonlijke benadering zorgt voor een zeer bevredigende ervaring en maakt ons uniek in deze markt.

Kom en ontdek wat ProFM Broadcast voor jou kan betekenen!

Aanvullende diensten

Bij ProFM Broadcast bieden we veel meer dan alleen de verkoop van nieuwe en gebruikte zend en audioapparatuur. We zijn gespecialiseerd in een breed scala aan aanvullende diensten om aan al uw broadcast behoeften te voldoen:

  • Installatie: Onze ervaren technici zorgen voor een professionele installatie van uw zend en audioapparatuur, zodat u snel en efficiënt in de lucht kunt zijn.
  • Reparatie: In onze goed uitgeruste werkplaats kunnen we vrijwel elke reparatie of aanpassing aan uw transmissieapparatuur uitvoeren. Onze diverse meetinstrumenten en technische expertise staan garant voor een snelle en betrouwbare service.
  • Verhuur: Heeft u tijdelijke zendapparatuur nodig voor een evenement of een speciale gelegenheid? Wij verhuren hoogwaardige radiozendinstallaties en STL verbindingen, perfect afgestemd op uw specifieke behoeften.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze aanvullende diensten, of bekijk onze website op uw gemak. Wij zijn ervan overtuigd dat we ook uw station van waardevolle diensten kunnen voorzien!

Gert Voogd,
Eigenaar
ProFM Broadcast