Retourbeleid:

We vinden het uiteraard belangrijk dat je volledig tevreden bent met uw aankoop. Als je om welke reden dan ook niet helemaal tevreden bent met je bestelling, staan wij voor je klaar om te helpen.

In aanmerking komen voor retourzendingen:

Je kunt 14 dagen, vanaf de datum van ontvangst, de goederen retourneren. Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet het artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als waarin je het hebt ontvangen. Het moet ook in de originele verpakking zijn.

Retourzending melden:

Om een retourzending te melden, neem je binnen de periode van 14 dagen contact met ons op. Stuur ons een e-mail over de retourzending naar (info@profmbroadcast.nl). Vergeet niet het bestelnummer en de reden voor de retourzending te vermelden. Gebruik hiervoor dit formulier.

Retourzending:

Klanten zijn verantwoordelijk voor de kosten van de retourzending. We raden aan om een traceerbare verzendservice te gebruiken en verzekeringsdekking af te sluiten om ervoor te zorgen dat je retourzending veilig wordt ontvangen. Voeg een kopie van de factuur toe aan het pakket.

Terugbetalingen:

Zodra je retourzending is ontvangen en geïnspecteerd, zullen we je op de hoogte stellen van de goedkeuring of afwijzing van je terugbetaling. Bij goedkeuring wordt je terugbetaling verwerkt en wordt het tegoed automatisch binnen een bepaald aantal dagen verwerkt, afhankelijk van het beleid van je betaalprovider.

Omruilen:

Als je een artikel wilt omruilen, neem dan contact met ons op om een omruiling te regelen. Omruilingen zijn afhankelijk van beschikbaarheid.

Neem contact met ons op:

Als je vragen hebt over ons retourbeleid of hulp nodig heeft bij een retourzending, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn er om je winkelervaring zo gemakkelijk en plezierig mogelijk te maken.

Retourneren:

Voldoet je retourzending aan ons retourbeleid? Stuur dan de bestelling terug naar:

Pro FM Broadcast
Marga Klompehoeve 100
2743 HZ Waddinxveen
Nederland